Training

Training

We vinden het normaal om naar school te gaan om een beroep te leren. Om je lichaam te trainen ga je naar de sportschool. Maar als het om menselijke kwaliteiten gaat, nemen we aan dat het allemaal vanzelf gaat.

(Matthieu Ricard, Franse Boeddhistische monnik)


Bureau Maaiveld maakt overal een drama van, óók van trainingen. Drama is een ijzersterk middel om weerstand, gelatenheid en koudwatervrees om te buigen in veranderenergie. Daarom zet Bureau Maaiveld in zijn trainingen graag op diverse manieren en diverse momenten een (trainings)acteur in. In een trainingstraject zorgt een theatervoorstelling gegarandeerd voor een stroomversnelling in het proces. Drama haalt mensen uit hun vaste denkpatronen, het zorgt voor identificatie met anderen, het geeft een gevoel van erkenning voor de positie van de individuele medewerker en het schept verbondenheid. Er ontstaat door drama een verbinding tussen hoofd en hart en het zet aan tot actie (kijk ook bij Trainingsacteren en Toegepast theater).

“Marco kan deelnemers prikkelend uitdagen en weet gevoelige thema’s op een respectvolle manier aan te kaarten.
Hij schuwt niet om ook zichzelf van een prettig raakbare kant te laten zien. Dat ontwapent en verbindt en nodigt deelnemers uit om ook die stap te nemen.”

Bureau Maaiveld biedt trainingen aan waarbij het gaat om betere communicatie, intern in de organisatie én naar de klant. Voor teams en organisaties die willen werken vanuit authenticiteit, respect en transparantie. Prettig met elkaar omgaan is niet vanzelfsprekend. Daar zijn afspraken voor nodig, maar vooral ook oefening. En dat oefenen is nooit klaar. Net als bij fysieke training, waarbij je conditie achteruitgaat als je niet traint, gaat de kwaliteit van samenwerken achteruit als je niet oefent. Daarom biedt Bureau Maaiveld ook allerlei follow-uptrajecten met training en coaching aan teams en individuele medewerkers, omdat een verandering pas echt beklijft als er regelmatig op teruggekomen wordt.
Graag zetten we een plan op dat helemaal op jouw bedrijf is toegespitst.

Bureau Maaiveld beschikt over een netwerk van trainers en coaches die vanuit diverse invalshoeken jouw unieke project of traject kunnen begeleiden.

Informeer naar de mogelijkheden en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

 

Marco is opgeleid bij Blankestijn & Partners